Aangenaam!

Over ons

Bij Het Ontwerpcafé zorgen we altijd voor de perfecte balans tussen kleur en beeld, of je nu behoefte hebt aan een volledige huisstijl of een losstaande advertentie. Wij, Mike en Anna, zijn er om jou te helpen bij het creëren van een geheel nieuw concept, het vernieuwen van een bestaande huisstijl of het leveren van een fris ontwerp binnen de bestaande huisstijl. Ons doel is om jouw merk te laten opvallen met professionele en unieke ontwerpen.

"Ons doel is om de essentie van een merk te vertalen naar inspirerende visuele communicatie"
WAar we goed in zijn

Onze service

Perfectie in ontwerpen van huisstijlen, het ontwerpcafe
'Samenwerking' staat centraal
Dit betekent niet dat jij als klant veel tijd en energie moet steken in het ontwerp proces. Integendeel, door korte lijnen te hanteren bespreken we de ontwerpen regelmatig en werken we samen naar het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat jij als klant nauw betrokken bent bij het proces en dat we samen tot een ontwerp komen waar je trots op kunt zijn.
Perfectie in ontwerpen van huisstijlen, het ontwerpcafe
Perfectie is ons streven
We streven naar een ontwerp waar jij volledig tevreden mee bent en hanteren geen limiet aan correctierondes - deze zijn allemaal inbegrepen in onze dienstverlening, ongeacht het aantal dat nodig is.
Ons doel is om jouw visie en wensen volledig te begrijpen en deze te vertalen naar een passend ontwerp.
We zijn flexibel, snel een ontwerp nodig, wij kunnen je helpen, het ontwerpcafe
We zijn flexibel
Heb jij snel een ontwerp nodig? Geen probleem. Wij zorgen er altijd voor dat je het ontwerp voor de deadline ontvangt, of het nu gaat om een drukwerk of online ontwerp.
Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige ontwerpen die aan jouw eisen voldoen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
Dit zijn wij

Het team

Anna Stam
Vormgever en eigenaar
Mike Kok
Vormgever en eigenaar