< terug naar projecten
Voor wie
JIP makelaars
Omschrijving
JIP makelaars staat voor Jong Innovatief en Persoonlijk. DE makelaar voor het kopen en verkopen van je woning door heel Nederland
Voor JIP Makelaars hebben we een eigentijdse huisstijl ontwikkeld die zich vertaalt in diverse uitingen zoals verkoopborden, toolboxen, flyers en posters en nog veel meer. De huisstijl geeft JIP makelaars een frisse jonge identiteit en heeft als doel een herkenbare uitstraling te bieden aan hun diensten.
We hebben gekozen voor een stijlvol kleurenpalet waarin de hoofdkleur (mosterd)geel is. Hiermee valt JIP makelaars op tussen de concurrentie en het gelijk de goede energie waar JIP voor gaat.
De borden die we hebben gecreëerd, dienen als opvallende markers voor de te koop staande huizen, ook hierin is de huisstijl naadloos doorgevoerd.
Bij de verkoop van woningen ontvangen klanten een toolbox, hierin zitten voorwerpen die ze helpt bij de verkoop van hun woning. Doordat klanten zelf acties kunnen ondernemen in de verkoop heeft JIP makelaars een scherp tarief ten opzichte van concurrenten. Deze acties hebben we op een leuke manier verwerkt in de toolbox.
Benieuwd wat we voor jouw bedrijf maken?
Neem contact op, dan bespreken we dat graag!
CONTACT