< terug naar projecten
Voor wie
VAN BARNEVELD EXCLUSIVE
Omschrijving
Van Barneveld Exclusive is een onderneming gevestigd op de Veluwe die zich toelegt op hoogwaardige diensten voor uw auto. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen, aanpassen en verbeteren van auto's uit het premium segment, met veel aandacht voor detail.
Wij hebben onlangs de huisstijl van Van Barneveld Exclusive vernieuwd en deze stijl doorgevoerd in verschillende uitingen, waaronder een folder, visitekaartje en een uitnodiging voor de opening van het nieuwe pand.

Met oog voor detail hebben we gezorgd dat de nieuwe huisstijl de uitstraling van het bedrijf versterkt en de boodschap overbrengt naar potentiële klanten.
De folder biedt een overzichtelijke presentatie van de diensten die Van Barneveld Exclusive aanbiedt, terwijl het visitekaartje de contactgegevens van het bedrijf duidelijk communiceert.

Daarnaast hebben we ook een uitnodiging ontworpen voor de opening van het nieuwe pand van Van Barneveld Exclusive. Door het gebruik van de nieuwe huisstijl en passende afbeeldingen wordt de uitnodiging een visitekaartje op zichzelf.

Bij het ontwerpen van de nieuwe huisstijl hebben we ons gericht op het versterken van de luxe uitstraling van Van Barneveld Exclusive. We hebben daarom zorgvuldig gekozen voor kleuren, lettertypen en afbeeldingen die bijdragen aan deze uitstraling.

Het resultaat is een huisstijl die perfect past bij de high-end diensten die Van Barneveld Exclusive aanbiedt. De folder, visitekaartje en uitnodiging stralen allemaal dezelfde luxe uit en zorgen voor een consistente presentatie van het merk.
Vormgeving huisstijl Van Barneveld door Het OntwerpcafeUitnodiging ontwerpen - het ontwerpcafe
Benieuwd wat we voor jouw bedrijf ontwerpen?
Neem contact op, dan bespreken we dat graag!
CONTACT